O Nama
Pejkom D.O.O.
je osnovan 1996 godine. Bavimo se postavkom različitih vrsta sportskih podloga za otvorene i zatvorene terene, kao i kompletnog opremanja sportskih terena sa pratećom opremom. Izuzetno smo ponosni što smo firma koja je do sada postavila najveći broj terena za mali fudbal i tenis, prekrivenih veštačkom travom. Na stranici reference možete videti i ostale vrste podloga koje smo do sada postavili u Srbiji, Crnoj Gori i BIH kao i reference matične Nemačke firme POLYTAN koju uspešno zastupamo od 2001. godine.

Pejkom
zastupa POLYTAN na teritoriji Srbije, Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine. Postavljeni tereni na svim kontinentima govore o kvalitetu podloga koje postavljamo i snazi firme koju ponosno zastupamo. Naše veštačke trave poseduju sve sertifikate FIFE i UEFE (uključujući i najnovije FIFA 2 sertifikat), atletske podloge poseduju sertifikate svetske atletske asocijacije IAAF, Evropske kuće košarke FIBA, sertifikat Evropske asocijacije za hokej na travi kao i najnoviji sertifikat za veštačku travu namenjenoj Američkom fudbalu (international Rugby Board IRB ).

Bavimo se i postavljanjem dečijih igrališta – igraonica i sigurnosnih podloga za iste kao i rasvetu sportskih i industrijskih objekata. Takodje nudimo kompletno održavanje svih vrsta sportskih podloga i njihovo postavljanje.Raspolažemo sa najsavremenijim mašinama za postavku i održavanje veštačkih trava kao i timom ljudi sa sertifikatom za ugradnju veštačkih trava, izdatog od strane nemačkog POLYTAN.

Novost u ponudi je sintetički led koji je apsolutna revolucija u svetu klizanja. Zastupamo firmu INTERICE iz Češke koja je lider u proizvodnji ove vrste podloge a ujedno smo i firma koja je uradila prvu instalaciju na Balkanu ove vrste i to za Opštinu Indjija.

Iza nas već stoje projekti kao što su: Trening teren OFK Beograd (7200m2), trening teren sportskog centra Vujadin Boškov u Novom Sadu, S.C. Kovilovo u Beogradu, mini atletska staza na S.C. OLIMP u Beogradu, atletska staza na stadionu F.K. Vojvodina u Novom Sadu, atletska staza u Baru (Crna Gora), atletski stadion u Sremskoj Mitrovici, trening tereni K.K. Crvena Zvezda na Kalimegdanu, višenamenski tereni sa sintetičkom podlogom na Zlatiboru (studentsko odmaralište Ratko Mitrović), veliki fudbalski teren sa veštačkom travom na Adi Ciganliji u Beogradu (7300m2) i više od 40 manjih projekata ...