Zašto investirati u minigolf?
Postojeći minigolf tereni na našim prostorima izrađeni su pre više od 20 godina i od tada nije bilo novih investicija niti ulaganja. Napravljeni su od betona, ivice od metalnih delova i šipki koje su tokom godina zbog spolnih uticaja danas u vrlo lošem stanju.

Dok je kod nas sve stagniralo, u svetu se minigolf razvijao kao sport i zabava za sve uzraste, a posebno u Skandinaviji. Danas se tereni rade od drugih kvalitetnijih materijala otpornih na spoljnje uticaje, prenosni su što znači da ih možete prebaciti na drugu lokaciju i koristiti tokom cele godine, moderniji su i maštovitiji što je rezulitralo popularizaciji minigolfa u svetu!

Postoje evropski, svetski minigolf savezi na četiri kontinenta što je dovelo do razvoja dodatnog sadržaja i sportsko rekreacijskih aktivnosti sa idejama dizajna terena čija je granica samo mašta.
U Srbiji je interes i popularnost minigolfa vrlo slaba, jer gosti ne vide razlog igranja na slabo održavanim terenima za razliku od onih na koje su navikli u svojoj zemlji.

• minigolf je investicija koja se sama isplaćuje, te vraća goste u Vaš poslovni objekt!
• dodatak Vašim postojećim sadržajima i uslugama!
• odlična alternativa starim minigolf terenima. Ne trebate ulagati u obnovu istrošenih terena već se odlučite za nove koji su vizualno i komercijalno isplativije!
• atraktivan izgledom i dizajnom. Konstrukcija i materijali ne iziskuju posebne uslove održavanja čime Vam dodatno štedi na dodatnim ulaganjima!
• namjenjeni su za upotrebu tokom cele godine nezavisno o vremenskim prilikama jer su mobilni i lako se sastavljaju i rastavljaju shodno potrebi!
• kako Vaš minigof vraća investiciju, tako dodatnim preprekama i stazama možete obogatiti ponudu koja će igračima omogućiti raznolikost igre i užitka!
• minimalni troškovi, zajedno sa vrlo dobrom zaradom od iznajmljivanja su više nego dobri razlozi zašto je minigolf vrlo popularan u turizmu.
• proizvod idealan za hotele, kampove, privatne kuće, toplice i bazene, sportsko rekreacione centre i ostale turističke objekte koji žele imati nešto drugačije od drugih i dodatni profit za vlasnika!